Sunday, April 17, 2011

Contest Mencari Calon Isteri Admiral hafiz & Kirin Selama Perak

tutorial cara buat header, jodoh antara blogger, awek admiral hafiz, awek hot, blogger cantik, blogger malaysia, awek blogger malaysia, gambar blogger malaysia, cari awek, cari bini dalam internet, gambar awek malaysia, cara dapatkan awek cantik, contest blogger, admiral hafiz, header blog admiral hafiz, keputusan pilihan raya sarawak, gambar isteri taib mahmud, politik malaysia, gambar orang bujang malaysia, suami bujang, anak dara hot, awek hot seksi cantik , koleksi gambar minah bertudung, awek bertudung, pencarian gadis bertudung, cari menantu, kirin selama perak, gambar awek sekolah, awek sekolah panas, budak sekolah panas, seksi , seks

Fuhhh....1st time buat contest!
Bagi yang tidak tahu, contest ini adalah anjuran Admiral Hafiz bersama Kirin Selama Perak (KSP) bagi mencari calon-calon isteri.
Dek kerana bosan hidup keseorangan, maka kami pun mengambil keputusan untuk mencari teman hidup dengan mengadakan sebuah contest.


Caranya cukup mudah:

1) Buat entry bertajuk : SAYA INGIN MENJADI CALON ISTERI (Admiral Hafiz / Kirin Selama Perak) -*Pilih mana satu jejaka idaman korang.
2) Tulis kenapa korang nak jadi calon isteri kepada beliau.
3) Apa kelebihan korang berbanding gadis-gadis lain?
4) Letak gambar korang yang paling comey, cantik & sejuk mata memandang.


1 Hadiah utama: Pemenang akan mendapat seorang suami yang penyayang + kacak & pakej berbulan madu di rumah mertua.
3 Hadiah saguhati: Mendapat madu 3 orang bagi setiap pemenang.

Ok fine. Contest ni sangat mengarut.
Sebenarnya contest ini tercetus bila aku ping entry semalam (Lelaki Bujang Menjahit) di Group Blogger Perak.
Seronok berborak dengan KSP, tiba-tiba dia saja bagi cadangan suruh buat contest untuk mencari calon bakal isteri.
Aku pun layan jela..post dekat group Blogger Perak. Ingat sekadar nak suka-suka.
Tak sangka pulak ramai yang respond. Lebih 200 komen tu!

tutorial cara buat header, jodoh antara blogger, awek admiral hafiz, awek hot, blogger cantik, blogger malaysia, awek blogger malaysia, gambar blogger malaysia, cari awek, cari bini dalam internet, gambar awek malaysia, cara dapatkan awek cantik, contest blogger, admiral hafiz, header blog admiral hafiz, keputusan pilihan raya sarawak, gambar isteri taib mahmud, politik malaysia, gambar orang bujang malaysia, suami bujang, anak dara hot, awek hot seksi cantik , koleksi gambar minah bertudung, awek bertudung, pencarian gadis bertudung, cari menantu, kirin selama perak, gambar awek sekolah, awek sekolah panas, budak sekolah panas, seksi , seks
201 komen!


Fuh...tak sangka ramai jugak yang join. Antaranya adalah:

tutorial cara buat header, jodoh antara blogger, awek admiral hafiz, awek hot, blogger cantik, blogger malaysia, awek blogger malaysia, gambar blogger malaysia, cari awek, cari bini dalam internet, gambar awek malaysia, cara dapatkan awek cantik, contest blogger, admiral hafiz, header blog admiral hafiz, keputusan pilihan raya sarawak, gambar isteri taib mahmud, politik malaysia, gambar orang bujang malaysia, suami bujang, anak dara hot, awek hot seksi cantik , koleksi gambar minah bertudung, awek bertudung, pencarian gadis bertudung, cari menantu, kirin selama perak, gambar awek sekolah, awek sekolah panas, budak sekolah panas, seksi , seks

tutorial cara buat header, jodoh antara blogger, awek admiral hafiz, awek hot, blogger cantik, blogger malaysia, awek blogger malaysia, gambar blogger malaysia, cari awek, cari bini dalam internet, gambar awek malaysia, cara dapatkan awek cantik, contest blogger, admiral hafiz, header blog admiral hafiz, keputusan pilihan raya sarawak, gambar isteri taib mahmud, politik malaysia, gambar orang bujang malaysia, suami bujang, anak dara hot, awek hot seksi cantik , koleksi gambar minah bertudung, awek bertudung, pencarian gadis bertudung, cari menantu, kirin selama perak, gambar awek sekolah, awek sekolah panas, budak sekolah panas, seksi , seks

tutorial cara buat header, jodoh antara blogger, awek admiral hafiz, awek hot, blogger cantik, blogger malaysia, awek blogger malaysia, gambar blogger malaysia, cari awek, cari bini dalam internet, gambar awek malaysia, cara dapatkan awek cantik, contest blogger, admiral hafiz, header blog admiral hafiz, keputusan pilihan raya sarawak, gambar isteri taib mahmud, politik malaysia, gambar orang bujang malaysia, suami bujang, anak dara hot, awek hot seksi cantik , koleksi gambar minah bertudung, awek bertudung, pencarian gadis bertudung, cari menantu, kirin selama perak, gambar awek sekolah, awek sekolah panas, budak sekolah panas, seksi , seks

tutorial cara buat header, jodoh antara blogger, awek admiral hafiz, awek hot, blogger cantik, blogger malaysia, awek blogger malaysia, gambar blogger malaysia, cari awek, cari bini dalam internet, gambar awek malaysia, cara dapatkan awek cantik, contest blogger, admiral hafiz, header blog admiral hafiz, keputusan pilihan raya sarawak, gambar isteri taib mahmud, politik malaysia, gambar orang bujang malaysia, suami bujang, anak dara hot, awek hot seksi cantik , koleksi gambar minah bertudung, awek bertudung, pencarian gadis bertudung, cari menantu, kirin selama perak, gambar awek sekolah, awek sekolah panas, budak sekolah panas, seksi , seks

tutorial cara buat header, jodoh antara blogger, awek admiral hafiz, awek hot, blogger cantik, blogger malaysia, awek blogger malaysia, gambar blogger malaysia, cari awek, cari bini dalam internet, gambar awek malaysia, cara dapatkan awek cantik, contest blogger, admiral hafiz, header blog admiral hafiz, keputusan pilihan raya sarawak, gambar isteri taib mahmud, politik malaysia, gambar orang bujang malaysia, suami bujang, anak dara hot, awek hot seksi cantik , koleksi gambar minah bertudung, awek bertudung, pencarian gadis bertudung, cari menantu, kirin selama perak, gambar awek sekolah, awek sekolah panas, budak sekolah panas, seksi , seks

tutorial cara buat header, jodoh antara blogger, awek admiral hafiz, awek hot, blogger cantik, blogger malaysia, awek blogger malaysia, gambar blogger malaysia, cari awek, cari bini dalam internet, gambar awek malaysia, cara dapatkan awek cantik, contest blogger, admiral hafiz, header blog admiral hafiz, keputusan pilihan raya sarawak, gambar isteri taib mahmud, politik malaysia, gambar orang bujang malaysia, suami bujang, anak dara hot, awek hot seksi cantik , koleksi gambar minah bertudung, awek bertudung, pencarian gadis bertudung, cari menantu, kirin selama perak, gambar awek sekolah, awek sekolah panas, budak sekolah panas, seksi , seks

tutorial cara buat header, jodoh antara blogger, awek admiral hafiz, awek hot, blogger cantik, blogger malaysia, awek blogger malaysia, gambar blogger malaysia, cari awek, cari bini dalam internet, gambar awek malaysia, cara dapatkan awek cantik, contest blogger, admiral hafiz, header blog admiral hafiz, keputusan pilihan raya sarawak, gambar isteri taib mahmud, politik malaysia, gambar orang bujang malaysia, suami bujang, anak dara hot, awek hot seksi cantik , koleksi gambar minah bertudung, awek bertudung, pencarian gadis bertudung, cari menantu, kirin selama perak, gambar awek sekolah, awek sekolah panas, budak sekolah panas, seksi , seks

tutorial cara buat header, jodoh antara blogger, awek admiral hafiz, awek hot, blogger cantik, blogger malaysia, awek blogger malaysia, gambar blogger malaysia, cari awek, cari bini dalam internet, gambar awek malaysia, cara dapatkan awek cantik, contest blogger, admiral hafiz, header blog admiral hafiz, keputusan pilihan raya sarawak, gambar isteri taib mahmud, politik malaysia, gambar orang bujang malaysia, suami bujang, anak dara hot, awek hot seksi cantik , koleksi gambar minah bertudung, awek bertudung, pencarian gadis bertudung, cari menantu, kirin selama perak, gambar awek sekolah, awek sekolah panas, budak sekolah panas, seksi , seks


Dan peserta tunggal lelaki adalah:

tutorial cara buat header, jodoh antara blogger, awek admiral hafiz, awek hot, blogger cantik, blogger malaysia, awek blogger malaysia, gambar blogger malaysia, cari awek, cari bini dalam internet, gambar awek malaysia, cara dapatkan awek cantik, contest blogger, admiral hafiz, header blog admiral hafiz, keputusan pilihan raya sarawak, gambar isteri taib mahmud, politik malaysia, gambar orang bujang malaysia, suami bujang, anak dara hot, awek hot seksi cantik , koleksi gambar minah bertudung, awek bertudung, pencarian gadis bertudung, cari menantu, kirin selama perak, gambar awek sekolah, awek sekolah panas, budak sekolah panas, seksi , seks

Keputusan? Siapa yang menang?

Haha...sebenarnya ni bukan contest apa pun la. Saja nak meriahkan suasana group Blogger Perak je sebenarnya.
Dalam masa yang sama, dapat jugak promot blog kawan-kawan kat sini kan?
Pemenang? Semua yang join ni adalah pemenang. Kerana anda berani untuk tulis entry pasal ni. Memang respect habis!
Oh ya. Sebenarnya aku dan KSP memang dah berpunya. Tapi kalau ada jodoh, tak ke mana bukan?
Apa2pun, aku sangat berterima kasih kepada yang join 'contest' ni.
Terharu sangat2...



Sekali lagi, Terima Kasih kepada rakan-rakan yang sudi join 'contest' merepek ni.



p/s: Errr...kalau betul-betul ada orang buat contest macam ni nak cari bini, korang nak join tak? Hehe

62 comments!:

aliarosli said... BALAS

alahhhhhhhhhhhh,baru nak jadi isteri due-due

taknak satu je

hahhahahhahhhah

J said... BALAS

HAHA..aku mne???????

Blog Aku : ..::ini jacKsky.punya! blog::..

cik ikan said... BALAS

Hey! Da pilih Admiral taw! Mandai je ckp pilih diri sendiri. Harhar

~Kirin Selama Perak~ said... BALAS

TQ kepada semua yang join
:)

Penyu said... BALAS

guwa sorang je laki? bhahahhaa... berani ke guwa?

Muhammad Asyraf said... BALAS

HAHAHAHAHAHA ! tahniah semua yang join :)

Halusinasi said... BALAS

alorh, ingatkan kalah, rupanya menang...hahaha

shamyheart said... BALAS

Haha, lawak la.. Yang tak tahan, hadiahnya tu, dapat madu 3 daa.. hihi~

blog-tips-kurus said... BALAS

Tahniah kepada para pemenang! Kepada penganjur, venue pakej tu tak tukar ke? hoho! *_*

MDHAFiZ.NET said... BALAS

Salam Kenal :)

Fea Sakura said... BALAS

haha!
best2..
sorry ta dpt na join lak..

IMA SALSUZAIMA said... BALAS

haha.. memang hebat la korang semua..

zool said... BALAS

boleh tahan ramai masuk contest ni. contest cari calon suami takde ke?

illafira said... BALAS

wah.. mmg mereka sgt berani tawarkan diri

Afifah Addnan said... BALAS

alah..melepas..xpe lah..nak mengadu kat pakwe jap..

;P

Admiral Hafiz said... BALAS

@aliarosli xleh
kne pilih sorg je

Admiral Hafiz said... BALAS

@jackieKOH sapa suruh ko x wat entry

Admiral Hafiz said... BALAS

@cik ikan hehe
ok2
dah diperbetulkan

Admiral Hafiz said... BALAS

@~Kirin Selama Perak~ owh maduku!

Admiral Hafiz said... BALAS

@Penyu lu mmg terbaek la!

Admiral Hafiz said... BALAS

@Muhammad Asyraf rugi hang x join

Admiral Hafiz said... BALAS

@Halusinasi tahniah2!

Admiral Hafiz said... BALAS

@sha haha
xnk join skali?

Admiral Hafiz said... BALAS

@blog-tips-kurus ada tempat yg lg best ke?

Admiral Hafiz said... BALAS

@MDHAFiZ.NET salah kenal jugak

Admiral Hafiz said... BALAS

@Sakura~chan ala
rugi2

Admiral Hafiz said... BALAS

@Putri Malu @ ima salsuzaima hehe
sumernya menang!

Admiral Hafiz said... BALAS

@zool hehe
setakat ni xde lak lg

Admiral Hafiz said... BALAS

@illafira ala
utk suke2 je
bknnye serius pn

Admiral Hafiz said... BALAS

@Nurul Afifah menang la 2

hanis aleeya aka gadis sepi said... BALAS

haha.. ingatkan kirin perempuan :p selama ni tengok nama tak cek pun siapa..

Admiral Hafiz said... BALAS

@aleeya husnan haha
macam tu pulak?

isma said... BALAS

kalau betol betol ada contest macam ni. isma surrender dulu.. tak kesio teman. takat nak merapu teman maau le. kalau benobeno. idok le...

KyêrulL said... BALAS

HAHAHAHA.. igtkan contest betul2 lah.. demm!! eyh eyh bukan aku yg nak masuk tapi aku nak sebarkan jerh.. omG!

Chef Nur said... BALAS

hehehe..bole bace2 blek entry tu,mcm lawak plak..xsgke aku seberani itu.hhahaha.=p

Unknown said... BALAS

hahahahahaha , hebat2! bulih buat kontest ni 4 kali seumur hidup , haha ..

Admiral Hafiz said... BALAS

@isma ala npe?
hadiah x menarik ke?
ehehe

Admiral Hafiz said... BALAS

@KyêrulL contest ni contest tertutup
bukan calang2 org dpt join
haha

Admiral Hafiz said... BALAS

@cik wawa hehe
thanks sbb join

Admiral Hafiz said... BALAS

@Tengku Nizam amboi
smpi 4 kali eh

dayah said... BALAS

semangat..kontest ni mmg gile ah kalo betul

nurshaf said... BALAS

haha, unik nye contest ni..
mesti malu tersipu2 punye pemenangnye nanti..
ekekeke

KyêrulL said... BALAS

HAHAHA.. contest tertutup.. ade lesen tak niE? HAHAHAHAHAHA..

Anonymous said... BALAS

hahah..
respect deyh contest nieh...
^_^

Cahayamylife said... BALAS

Suka baca penyu punya!

Admiral Hafiz said... BALAS

@hidayahjamal tp x mustahil akan ada gak contest mcm ni 1 hari nnti
yela
dunia zaman skrg

Admiral Hafiz said... BALAS

@fiq. mestila
hadiah sumer best2

Admiral Hafiz said... BALAS

@KyêrulL hehe
pakai lesen agung

Admiral Hafiz said... BALAS

@Gadis rugi bg yg x join

anumuchan said... BALAS

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
Jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

Admiral Hafiz said... BALAS

@アヌム ちゃん~~ thanks singgah

Admiral Hafiz said... BALAS

@Norhayati Rostam itu dia tulis drpd hati
sbb 2 la best
haha

Syeeda said... BALAS

wah2...ramainya calon isteri dia...mana nak plih 2...

Admiral Hafiz said... BALAS

@Nur Syahida hehe
xnk join sekali ke?

deijah said... BALAS

ehem! ade gak org nk bt contest ni erk!!!
^_^

Unknown said... BALAS

kalu real la contest nie haha lawak siot. boleh buat rancangan TV kut :)

Admiral Hafiz said... BALAS

@deijah'z hehe
xnk join skali?

Admiral Hafiz said... BALAS

@Manja (let it be my sweet name) hehe
xmustahil akan ada yg betul2 nnti

Pisyek K said... BALAS

Aku dah lama nak tanya, rambut palsu dalam pic tu mane kau sebat?

hahaha..

Entri terkini: Majalah AiyoMag terbaru telah pun diterbitkan!

Admiral Hafiz said... BALAS

@Pisyek knp?
berminat ke?

bidadariMu said... BALAS

amboi2 !!!
geramnye hehe
mentg2 sy tkde blog hehe

Admiral Hafiz said... BALAS

@hani raihan padan muka
sapa suruh x de blog