Monday, August 13, 2012

#TwtupBerbukaUTP


Alhamdulillah, tahun ini sekali lagi diadakan majlis #TwtupBerbukaUTP seperti pada tahun yang sebelumnya.
Perancangan asalnya adalah hanya ingin mengumpulkan para tweeps tegar UTP dalam skala yang kecil (10-15 orang),
Tapi akhirnya, program kali ini mendapat sambutan yang hangat apabila lebih 60++ orang tweeps yang hadir.
Tahniah kepada organisers, Neyra Shazeyra & BlogIMBA.



Tuan majlis yang sangat sweet

Bertempat di Lanz Cafe, program bermula daripada jam 6 petang lagi.
Bayaran yang dikenakan adalah cuma RM 10, merangkumi menu ikan siakap 3 rasa, tomyam campur, ayam paprik, telur dadar & juga air sunquick.
Memang sangat berbaloi!



Berikut adalah gambar yang sempat dirakam sepanjang program #TwtupBerbukaUTP.
Kredit to Fatul Akrul & Kekanda








InsyaAllah, semoga program-program seperti ini dapat diteruskan lagi di masa yang akan datang.
Majulah #TwtupUTP untuk UTP!



p/s: Kurang seminggu lagi sebelum Ramadhan meninggalkan kita. Bagaimana puasa tahun ni? Cukup?

7 comments!:

Neyra Shazeyra said... BALAS

i belanja semua org, RM100 aritu... sbb 10 org tak dtg, i tanggung semua yg xdtg tu wkwkwkw

Admiral Hafiz said... BALAS

@neyra shazeyra yeke... fuh byknye..
xperlah..u pun dh nak abes study pn kan..
thanks sgt2

AZRI said... BALAS

wah tak dapat join aritu :'(

Admiral Hafiz said... BALAS

@azri johanrugi2..

Unknown said... BALAS

@neyra shazeyra takpe kak neyra belanja.. semoga murah rezeki.. dpt keje awal..kawen awal..eh? hahaha thanks semua :D

SHAHRUL HAIRY DOT COM said... BALAS

Salam Kunjungan bro AH,

nama "admiral hafiz" memang popular di alam Twitter, sampai saya nak tahu siapa empunya nama tu =)

salam berkenalan bro..

Admiral Hafiz said... BALAS

@Shahrul Hairy Shaharuddin haha mana ada popularnyaaa

thanks sbb singgah k?
selamat hari raya :D