Friday, April 15, 2011

Apa Perasaan Anda Kalau Setiap Hari Dapat Hadiah Birthday?

churpchurp, says.my, youth says, buat duit guna internet, buat duit guna facebook, buat duit guna twitter, blogger kaya, blogger jutawan, redmummy, gambar blogger kaya, blogger banyak duit, buat duit guna blog, kerja kosong, jawatan kosong, cari kerja,  gambar terlampau blogger, blogger terdesak, blogger nak duit, blogger nak kawen, gambar blogger cantik, blogger cari duit, duit guna online

Ok fine..gambar kek atas ni gambar untuk sambutan hari jadi aku yang dulu.
Rasanya setiap orang ada impian atau hadiah yang diidam-idamkan pada setiap hari jadi kan?
Sama jugak dengan aku...


churpchurp, says.my, youth says, buat duit guna internet, buat duit guna facebook, buat duit guna twitter, blogger kaya, blogger jutawan, redmummy, gambar blogger kaya, blogger banyak duit, buat duit guna blog, kerja kosong, jawatan kosong, cari kerja,  gambar terlampau blogger, blogger terdesak, blogger nak duit, blogger nak kawen, gambar blogger cantik, blogger cari duit, duit guna online

Antara hadiah yang aku harapkan pada tahun-tahun yang akan datang adalah:

-Sekali sekala nak tukar angin. Tak salah bukan?

-Kalau dapat yang ni je pun, memang setiap hari aku lepak McD guna wifi sana! haha

-Ok fine.. walaupun dah banyak handphone2 yang lagi gempak dah keluar, tapi aku masih lagi berharap untuk dapat iPhone. Ataupun nak tunggu iPhone 5 je eh?

Tapi nak harapkan setahun sekali nak dapat hadiah, susah la kan?
Nasib baik Says.my ada buat sambutan Ulangtahun ke-3 yang bagi aku, sangat gempak!
Setiap hari diorang akan bagi hadiah melalui cabutan bertuah selama sebulan.
Setiap hari ye...bukan bukan setiap seminggu. Amacam? Best kan?


churpchurp, says.my, youth says, buat duit guna internet, buat duit guna facebook, buat duit guna twitter, blogger kaya, blogger jutawan, redmummy, gambar blogger kaya, blogger banyak duit, buat duit guna blog, kerja kosong, jawatan kosong, cari kerja,  gambar terlampau blogger, blogger terdesak, blogger nak duit, blogger nak kawen, gambar blogger cantik, blogger cari duit, duit guna online

Pernah dengar tentang Says.my?
Says.my adalah sebuah sebuah media pengiklanan yang bergerak atas platorm social networking.
Antara platform yang digunakan adalah Facebook & Twitter.

Antara contoh-contoh iklan yang menarik daripada Says.my adalah:

Ala..senang je..cuma share di Facebook dan Twitter, kita dapat duit.
Jadi, tak payahlah nak tunggu setiap kali birthday baru nak mimpi dapat iPhone.
Rasanya, tak sampai setengah tahun pun korang dah dapat kan?




p/s: Ok..apa pula hadiah yang korang teringin nak dapat masa besday korang? Citer la...

16 comments!:

J said... BALAS

nak jugak!!!!! haha....

Entri Terbaru : [ ] Umur baru 19 tahun, tapi dah graduate? Misteri!

RHI said... BALAS

bestkan kalau dapat apa yg diidamkan..haha. nanti nak tinjau kat says.com

Unknown said... BALAS

aku pun mengharap benda yang same
huhu

aina munierah said... BALAS

fuiiyoo!!
msty bes an kalo kte dpat adiah hri2..
lgi2 kalo dpat smthg yg kte impikn..
TEBAEKKK!!!
huhu

follow cye keyh...
http://miszchienthaa.blogspot.com

Rien Rose said... BALAS

mcm best jew..hehe nk try gak r..lau dpt hadiah hri2 best gak..hehehe

Afifah Addnan said... BALAS

hrmmm...say.s menarik la..churp2 boring~

shazzy :) said... BALAS

ala nuffnang punye income kan masyuk, takyah mintak dri org laen, gune je duwet tu :P

Admiral Hafiz said... BALAS

@jackieKOH meh2

Admiral Hafiz said... BALAS

@yatie Awang gud luck ye

Admiral Hafiz said... BALAS

@akmalhilmi harap2 dpt la kan?

Admiral Hafiz said... BALAS

@misz eariena best2
thanks sbb singgah eh

Admiral Hafiz said... BALAS

@Tuan Putri tryla
manalah tau bernasib baik ke kan?

Admiral Hafiz said... BALAS

@Nurul Afifah taw xper

Admiral Hafiz said... BALAS

@shazzy :) nuffnang sikit je byr
xcukup

bidadariMu said... BALAS

ala, nk jugak...
ble la blog sy nk start nie

Admiral Hafiz said... BALAS

@hani raihan hehe
sabar2