Widget-1 title

Sunday, December 5, 2010

Senarai Pemenang Blog Pilihan Malaysia 2010

Akhirnya, senarai pemenang untuk Blogger Pilihan Malaysia 2010 sudahpun diketahui...
Ingat artis saja ke yang ada award2 ni...
Tahniah kepada mereka yang telah memenanginya...
Jom kita tengok kategori yang telah dipertandingkan.
1) Blog Lawak Pilihan


Cubalah baca... memang kelakar citer2 dalam blog tu.

2) Blog Tutorial Pilihan

Pemenang: Mari bina blog


Blog ni memang selalu aku bukak...
Sebab banyak tutorial yang sangat berguna.. Terutamanya untuk edit2 blog.

3) Blog Personal Suami Pilihan

Pemenangnya: Ben Ashaari


Rasanya boleh dikatakan semua blogger di Malaysia kenal dengan blog Abg Ben ni kan?
Traffic tak pernah sunyi...dalam sehari tu ada dalam 10 kali update..
Memang terbaek!

4) Blog Personal Isteri Pilihan

Pemenangnya: Cik Nadia Bayu.


Haha...aku tak selalu sangat bukak blog2 ni sebenarnya...
Mungkin sebab aku ni bukan seorang isteri dan takkkan jadi seorang isteri kot...
Tapi, ok jugak la blog2 milik para isteri ni... layan jugak...
Banyak tips2 yang berguna...

5) Blog Personal Lelaki Pilihan

Pemenangnya: Aizul | Marcello


Blog2 yang dicalonkan sumernya memang blog2 best dan selalu aku bukak
Sumernya femes2...
Dan blog si Aizul ni pun smart gak.. gambar lawa2.
Sama macam blog adeknya....

6) Blog Personal Wanita Pilihan


Fuh, yang ni lagilah rambang mata nak pilih yang mana 1 best
Sebab semuanya memang blog2 yang cukup terkenal dan banyak followers
Tengoklah...sekali post, berlambak komen2 yang masuk kan?
Haha..nampaknya, adek beradik menang award la...
Si abang menang award untuk blog lelaki,
Si adek pulak menang award untuk blog perempuan....

Tahniah kepada mereka yang telah menang!
Menang tidak dinafikan, blog2 yang telah tercalon semuanya best2 dan hebat2 belaka


Oh ya! Kepada blogger2 baru
Khususnya yang selamat 'melahirkan' blog pada tahun 2010
Anda boleh promot blog anda di sini
Tak kisah lah blog tu blog personal, tutorial, resepi, atau lain2 jenis
Yang penting lahir pada tahun 2010...
Apa salahnya gunakan medium ni untuk promot blog anda kan?


p/s: Sape cakap berblogging tak femes ?


62 comments!:

Cik Su said... BALAS

pemenang memang sume yang terbaik

Admiral Hafiz said... BALAS

@Cik Su haha
betul 2
bila lak giliran Cik Su?

hani raihan said... BALAS

wahh, dpat awrd je ke?
any present? :)
mesti beskn klu menang..hehe

Admiral Hafiz said... BALAS

@hani raihan haha
nak sape sponsor adiah?
Proton? Sony Ericsson?
Habib Jewel?

adrinaqamarina said... BALAS

see, tak lupa untuk blogger baru, pon ada jugak. yeayh!

blogging ne seronok sebenarnya~

mR.sYaH said... BALAS

tahniah kepada pemenang...

lepas ni tahun2 akan dtg buat besar2an plak siap ada karpet merah lagi...

NuR 'aQiLaH said... BALAS

oh tiba tiba terasa diri ini begitu rendah =_="

cimut munniey :) said... BALAS

congrate to all! badewayy, tubelawak deserve ittt yeaaah yeahhh!

Yani said... BALAS

wah, saya suka dapur tanpa sempadan!

molmolla said... BALAS

akhirnya adik beradik yang menang! hoho.. tahniah tahniah :D

Dauspozi said... BALAS

Tahniah kepada kelima-lima top blogger...

nursarah puteri biru said... BALAS

ala. yg aku undi tak menang plak. aigooo

Admiral Hafiz said... BALAS

@adrinaqamarina hehe
best kan berblogging?

Admiral Hafiz said... BALAS

@mR.sYaH kne wat grand2 lak lps ni
masuk TV
haha

Admiral Hafiz said... BALAS

@NuR 'aQiLaH samelah kite...

Admiral Hafiz said... BALAS

@cimut munniey :) haha
kelakar kan?

Admiral Hafiz said... BALAS

@Yani yeke?
best gak blog 2

Admiral Hafiz said... BALAS

@molmolla lps ni giliran achu lak
hehe

Admiral Hafiz said... BALAS

@Dauspozi yeah
tahun lps giliran hang la pulak
haha

Admiral Hafiz said... BALAS

@nursarah puteri biru undi sape lak 2?

Ery Farieha said... BALAS

adek beradek menang. keh3.

congratz to all.

AzRy SyaFiQah said... BALAS

tahniah kepada yang menang!
wah termimpi nak jadi salah seorang dari mereka.
tapi masih rasa diri ni picisan :) hehe

Admiral Hafiz said... BALAS

@Ery Farieha haha
adek beradek femes..

Admiral Hafiz said... BALAS

@AzRy SyaFiQah xper
usaha lagi
masih sempat lagi..

cik Nemo said... BALAS

femes kat alam maya pon jadilah kot. hahaha

btw, tahniah kpd para pemenang!

Admiral Hafiz said... BALAS

@cik Nemo haha
2 la...
nak wat mcm ne
nak jadi artis
xlayak...
sob3

zikeryhassan said... BALAS

tahniah kepada yang berjaya dan yang tak berjaya cuba lagi next year.

Admiral Hafiz said... BALAS

@zikeryhassan teruskan usaha
insyaAllah akan berjaya

Nur Areefah said... BALAS

mmg layak laa :)

latest entry : takutkan orang lebih dari takutkan Pencipta

Admiral Hafiz said... BALAS

@Nur Areefah blog2 mereka sumer mmg sgt best

Hasrol Nizam said... BALAS

aku hujung tahun lepas, dlm 26hb kot. agak2 boleh join tak? hehe

Pendapat anda?
Sakit kepala atau migrain?

Admiral Hafiz said... BALAS

@Hasrol Nizam haha
try la
mne taw rezeki hang
tetibe boleh

Cik Mieyrarif said... BALAS

semua best2 kaan

nana cHan said... BALAS

mmg mereka bloggers yg hebat lah. huhu :P

Affan Ruslan said... BALAS

hehe. kalau niat nak famous, mmg tak kemana lah. ada aku jumpa blogger macam tu, mmg tak kemana sgt

B.E.L.L.A said... BALAS

http://missbellamitchie.blogspot.com/2010/12/run-baby-runbloglarian.html

read dis!

CahayaCintaIlahi said... BALAS

admiral : tahniah untuk semua..tahun dpn giliran kite lak ek... errrrkkkk. jauh panggang dari api.. ( untuk saya la ) tapi untuk brO.. harapan CERahh ... weeeee.. tq for ur infO nak jOIn laa..nak prOmote blOg yang tak bape nak chantek ni .. hehe :))

yenyenpreng said... BALAS

betul :)
(cuma not in my case kot.hehe)

Admiral Hafiz said... BALAS

@Cik Mieyrarif klu x best, xtercalon la kan..
hehe

Admiral Hafiz said... BALAS

@nana cHan taw xper
slalu jugak bukak blog2 tu

Admiral Hafiz said... BALAS

@Affan Ruslan niat nak berblogging tu penting...
klu stakat nak femes je, x kemana jugak

Admiral Hafiz said... BALAS

@B.E.L.L.A haha
tq tag

Admiral Hafiz said... BALAS

@CahayaCintaIlahi aduhh
blog ni pun biase2 je
xlayak kot nak join

Admiral Hafiz said... BALAS

@yenyenpreng haha..
ok2

nazirulhazwan~ said... BALAS

irine da ade 5 komen kat blog den.
ben penah buat bende yg aku tag kat die

yang len dorg x singgah pon kat blog aku. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!='(

Admiral Hafiz said... BALAS

@nazirulhazwan~ yeke?
aku bru skali irine 2 komen kat blog ni..
hehe

Belalang Hijau said... BALAS

tahniah kepada semua pemenang...
mereka semua mmg yg terbaik d dunia blog nih...
salute!

Admiral Hafiz said... BALAS

@Belalang Hijau betul 2
setuju2

miss lolly a.k.a luvfareda said... BALAS

tahniaaaaaaaaaaah :)

Admiral Hafiz said... BALAS

@miss lolly a.k.a luvfareda next year, giliran cik lolly lak bolot

noorafzan said... BALAS

pergh..mmg power dorang ni haaa..

Admiral Hafiz said... BALAS

@noorafzan yup
tabek woo blog2 diorg

nyna said... BALAS

semua terbaik.
dorang memang best.
yang tak menang pun still terbaik jugak :)

Admiral Hafiz said... BALAS

@nyna semua yang tercalon sumernye best2

Mohd Sukur Ibrahim said... BALAS

kenapa blog saya tak termasuk?
hehe..

Admiral Hafiz said... BALAS

@Mohd Sukur Ibrahim blog sy pn x termasuk
haha

/Dayah//Nurul/ said... BALAS

susa nk maintain blogging, tak femes la kita ni pon

Admiral Hafiz said... BALAS

@/Dayah//Nurul/ yela 2 x femes
femes je tgk

pilotHans said... BALAS

wow, mmg rambang mata..tahniah pada semua pemenang..at least ade byk sket list blog utk teropong2 ^_^

cheers..

Admiral Hafiz said... BALAS

@pilotHans hehe
2 la
byk btul blog2 yg best kn

Phat said... BALAS

mereka semua mmg berhak menang

Admiral Hafiz said... BALAS

@Phat hehe
thanks