Monday, March 28, 2011

Blog Admiral Hafiz & Cik Epal Dalam Majalah REMAJA Edisi 1 April 2011

blog masuk remja, blog admiral hafiz, blog cik epal, macam mana nak apply masuk remaja, tutorial blog cantik, blogger panas, blog tercantik, macam mana nak masuk majalah, blogger terdesak, cik epal cari gaduh, admiral hafiz henssem, blog budak utp, senarai blog masuk remaja, remaja 1 april, ebook remaja
REMAJA - 1 April 2011

Rasanya baru sebulan yang lepas aku masuk dalam majalah REMAJA keluaran 15 Februari
Rujuk sini : Admiral Hafiz Masuk Majalah REMAJA Edisi 15 Februari
Dan alhamdulillah, sekali lagi aku diberi peluang untuk muncul dalam majalah REMAJA bagi keluaran 1 April 2011.
Cover depan: Iqram Dinzly, Diana Amir & Puteri Sarah Liyana

Jeng jeng jeng!

Sebenarnya, aku tak sangka secepat ni blog aku akan masuk REMAJA.
Ingatkan tahun depan sebab Wartawan REMAJA sendiri yang cakap, banyak lagi blog-blog yang sedang beratur untuk di review oleh REMAJA.
Jadi, kena tunggu dan ikut giliran masing-masing.
Tup tup tup.... tetiba ada yang beritahu aku, yang blog aku dah masuk REMAJA keluaran 1 April.



Selain daripada blog ni, sebuah blog lagi yang turut direview oleh REMAJA adalah blog Cik Epal.
Eh tipu sangat la kalau korang tak kenal sapa Cik Epal ni kan? Followers dah lebih 12 000++ ni.
Dan pastinya, yang aku paling suka baca blog Cik Epal adalah Segmen 'Menternak Lemak'
Memang banyak betul restoran dan makanan-makanan baru yang dipromot oleh beliau.
Tahniah Cik Epal sebab blog masuk majalah lagi, selepas InTrend.


So, apa lagi. Dapatkanlah majalah REMAJA bagi keluaran 1 April ni sekarang!
Secara peribadi, aku dan akak aku daripada zaman-zaman sekolah tak pernah miss 1 keluaran REMAJA pun. Kat rumah, bersusun-susun majalah REMAJA.
Best sebab banyak tips yang sangat berguna, khususnya bagi seorang remaja.
Dan bagi keluaran 1 April ni, antara artikel yang menarik minat aku adalah artikel ni:

Tweet di sini : @admiralhafiz


Apa2pun, terima kasih REMAJA, terutamanya Kak Ju Munira kerana sudi untuk review blog ni.
Memang sangat bersyukur dan cukup terharu.
Dan paling penting, terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang setiasa menyokong aku dalam blogger.
Kepada followers, silent readers, dan juga anon-anon, terima kasih juga kerana sentiasa singgah ke blog ni.

Setiap blogger ada target tersendiri untuk blog masing-masing.
Secara jujur, masa aku start berblogging lagi, aku dah target:
"Satu hari nanti, blog aku pun akan masuk REMAJA jugak."
Kerana masa tu aku seronok baca blog-blog yang sudah direview oleh REMAJA seperti blog Zack Zukhairi, Irine Nadia Marcello dan macam-macam lagi.
Dan alhamdulillah, tercapai juga target aku. Syukur.

*Ala, target awal-awal. Sekarang dah tak fikir sangat pasal benda-benda ni dah.




p/s: Eh korang dah beli belum majalah REMAJA edisi 1 April ni?

107 comments!:

Kuri Kuri said... BALAS

pakcik ni dah famous..nak tumpang glamor skit.hahahaha

Misshy Innz said... BALAS

zack msk remaja bulan sept .
eh, awak baru buat blog ke ?

Unknown said... BALAS

tak pernah baca or beli remaja seumur hidup. so xtau psl blog review dlm mag ni. huhu. tp apa2 pon kalau berblogging dgn ikhlas dan ada tujuan baik, insyaAllah penerimaan ramai tu pasti akan hadir :)

farasakura said... BALAS

fewiittt...wahhh makin feymes la AH ni ^_^

Unknown said... BALAS

ceyt
tak aci
hahaha
:)

alyana hamdan said... BALAS

wahh..tahniah3..
blog abg kan popular...
=)
cik epal juga..

J said... BALAS

feymes dah kau.. xdpt nak lepak da.. hahahaa

Blog Aku : ..::jacKsky.reaCHing da' sKy wITh tSuBasA::..

amal_fc1303 said... BALAS

wa syoq2.. blog msuk mag galmour la pasnie.

EmanTheHalia said... BALAS

macam mana nak direview?

Anonymous said... BALAS

wah tahniah bro... keep on writing... tahniah bro.. hehe :)

Syafiq Afandi said... BALAS

congrats

Zainatun Adilah said... BALAS

haha, tahniah!!! mcm mana nk promote eh? ;p

~Kirin Selama Perak~ said... BALAS

untungla.
:)

trigyy said... BALAS

cmneh nak suh diorang review blog kita? kena submit kt mne2 ker?

Pejuang Kesenian Extreme said... BALAS

bro,Tahniah la dapat review daripada majalah remaja...

Kik0 ♥ QiLaH said... BALAS

wiwit.
hai abg artis ;p

Qarl said... BALAS

i dh merasa march lepas
cm hadiah bday masa tu haha
padahal antar kt remaja awal feb. rezeki.

blogging ni actually tuk isi ms lapang n cm digital diary for me

chill

Ain Shdn said... BALAS

wahhh ! congrats ;)

Huda Luna said... BALAS

yay! akhirnyeeee dah masuk juge!

geng!

Najib Daud said... BALAS

tahniah bro!

bangga sebagai ex skolmate. :)

Bro Framestone said... BALAS

bro bukan remaja he...23x

adeh...

suffer8zine said... BALAS

tahniah bro!

Farhana Jafri said... BALAS

waaa~~ xprnah lax trget smpai mcm tu.. so, start dr ari ni nk set trget msuk mjalah gax la.. kat tv9 pon ade promote gax blog2 yg best! anyway, cngrats ea :)

UpProfits said... BALAS

Tahniah bro! tak per..bulan 5 blog UpProfits plak masuk REMAJA..tp tahunnyer tak tahu lagi biler...ahaks~

Unknown said... BALAS

congratulations! =)

sarah mohamad said... BALAS

Tahniah kepada anda dan Cik Epal :)

target saya InsyaAllah satu hari nanti jugak akan masuk majalah REMAJA.
hihi

Faizal Fredley said... BALAS

gilerr....fames betol kol sekarang....bila turn aku lak nih...

Dauspozi said... BALAS

Nak signnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!! abg retisss... Tahniah bro.. =)

Lyla Ibrahim said... BALAS

wow...
congrats...
gonna put more effort to publicize my blog...
huhu...

Tieah Madian said... BALAS

Tahniah.. Best2.. Entah bile blog aku plak nak masuk remaja ni? Ngee :)

Entry Terbaru : Mengapa Isnin Dibenci???

Wan said... BALAS

wow nk masuk gak

fyna ahmad said... BALAS

beshnye da msk magazine...
mcm mne nk suh diorg review belog kite?

Neyra Shazeyra said... BALAS

malas beli

shahrul said... BALAS

terbaek laa bro~

Myvitrd said... BALAS

wah tahniah2.. hebatnya.. murah rezeki ye

Nazrul Ashraff said... BALAS

gempak la!!!!!!!!!!!!

sjaa64 said... BALAS

tahniah!!!waaa..bestnyer..pernah gak trfikir nk masuk remaja..bilala agaknya =.=

shamyheart said... BALAS

Wah, tahniah..

akan lebih famous lagi lepas ni..

Admiral Hafiz said... BALAS

@AzRy SyaFiQah haha
xde apa yg femesnye

Admiral Hafiz said... BALAS

@Misshy Innz blog ni baru je lg

Admiral Hafiz said... BALAS

@Dawa ala normal la 2
sbb majalah remaja ni slalu dikaitkn dgn majalah perempuan

tp ok je klu laki nk baca
sbb byk gak info n tips utk laki
nway thanks

Admiral Hafiz said... BALAS

@farasakura makin femes?

er xpnh femes pn sbelum ni
mcm mana leh ckp makin femes
hehe

Admiral Hafiz said... BALAS

@akmalhilmi ko lg femes
apa yg x acinye
hehe

Admiral Hafiz said... BALAS

@alyana hamdan thanks

eh blog cik epal je yg femes
blog ni x

Admiral Hafiz said... BALAS

@jackieKOH gediknye...
jgn gedik2

kang lg ramai anon masuk blog ko
haha

Admiral Hafiz said... BALAS

@amal_fc1303 xde la glamor pn
sama je
hehe

Admiral Hafiz said... BALAS

@EmanTheHalia mcm mana?
2 knela beli remaja dlu

Admiral Hafiz said... BALAS

@tenangsudey thanks bro

Admiral Hafiz said... BALAS

@Syafiq Afandi thanks ya

Admiral Hafiz said... BALAS

@Zainatun Adilah hehe
dah masuk InTrend
nk masuk remaja lak?

Admiral Hafiz said... BALAS

@~Kirin Selama Perak~ alhamdulillah
rezeki

Admiral Hafiz said... BALAS

@trigyy 2 kne apply kt diorg sendiri

Admiral Hafiz said... BALAS

@Pejuang Kesenian Extreme alhamdulillah
rezeki

thanks ya

Admiral Hafiz said... BALAS

@NuR 'aQiLaH sapa artis?
hizami ke?
haha

Admiral Hafiz said... BALAS

@Qarl taw2
ada baca

klu xsilap
cover Intan Ladyana kan?
congratz2

Admiral Hafiz said... BALAS

@CikBulat thanks cik bulat

Admiral Hafiz said... BALAS

@Huda Luna hehe
yeah!
Geng!

Admiral Hafiz said... BALAS

@W M Najib hehe
thanks najib

eh baca jugak blog aku ni eh
ingtkn xbce
hehe

Admiral Hafiz said... BALAS

@Bro Framestone hehe
tp klu tgk bro
mcm remaja lg la

Admiral Hafiz said... BALAS

@suffer8zine hehe
thanks bro

Admiral Hafiz said... BALAS

@Farhana Jafri owh tv9 pn ada eh

xtaw lak
sbb lama x tgk tv ni
hehe

Admiral Hafiz said... BALAS

@UpProfits insyaAllah
t akan smpi la waktunye

Admiral Hafiz said... BALAS

@cik EPAL congratz gak cik epal!

Admiral Hafiz said... BALAS

@sarah mohamad thanks
insyaAllah

t akan tiba jgk masanya

Admiral Hafiz said... BALAS

@Faizal Fredley amboi

ko lagi super duper femes drpd aku
xyah masuk majalah pn dh mmg femes

Admiral Hafiz said... BALAS

@Dauspozi amboi3

Admiral Hafiz said... BALAS

@lylaROCKprincess thanks lyla

Admiral Hafiz said... BALAS

@d_tieah thanks

try la
mana tahu, dapat ke

Admiral Hafiz said... BALAS

@Wan jom3

Admiral Hafiz said... BALAS

@fyna hehe

kne la beli remaja slalu

Admiral Hafiz said... BALAS

@neyra shazeyra cehhh!

Admiral Hafiz said... BALAS

@shahrul hehe
thanks bro

Admiral Hafiz said... BALAS

@Myvitrd thanks
alhamdulillah
rezeki

Admiral Hafiz said... BALAS

@jaa64 insyaAllah
t smpi la waktunye 2

Admiral Hafiz said... BALAS

@The Lady hehe
apa yg gempaknye 2?
hehe

Admiral Hafiz said... BALAS

@sha hehe
thanks sha

Nurdiyana Yaccob said... BALAS

tahniah kawan twitter ku..dah keluar REMAJA....

mmg bila kita dh ada goal tu..mmg kita akn attract dan akhirnya....dah jadi kenyataan..tahniah

Admiral Hafiz said... BALAS

@DeQdEq hehe
thanks deqdeq

alhamdulillah
rezeki
syukur sgt2

zaty faisol said... BALAS

wahhh, tahniah.
;)

Admiral Hafiz said... BALAS

@zaty faisol thanks zaty

Hanim Mahali said... BALAS

tahniah!!!

darkbatman said... BALAS

tahniah bro..kehkehkeh

Unknown said... BALAS

mane ada laaa
now macam dah nak mati je lam blogging nieh
busy ooooooooooooo

Anna King (سيتي امينه ناسا رودين) said... BALAS

tahniah!

Admiral Hafiz said... BALAS

@Hanim Mahali thanks hanim

Admiral Hafiz said... BALAS

@darkbatman thanks bro
nk gak merasa apa yg ko slalu rasa 2
hehe

Admiral Hafiz said... BALAS

@akmalhilmi samalah
ni pn xupdate2 blog ni
bz sgt

Admiral Hafiz said... BALAS

@Anna King thanks anna

Myra Jay said... BALAS

terjah dari blog Redbloodsnow.. :)
Thniah ye.. Apa tip blog nak masuk majalah ye?? :)

LM said... BALAS

tahniah..hebatnyer

e F a said... BALAS

tahniah! efa sendiri teringin nak kena review gak, akan tetapi tak sampai lagi ke tahap itu. huhuhu

Admiral Hafiz said... BALAS

@Myra Jay tips?
berblogging mcm biase je
teruskan usaha

Admiral Hafiz said... BALAS

@Lydia Miza(Aidyl Azim) sis lagi hebat

Admiral Hafiz said... BALAS

@e F a insyaAllah
t akan smpi waktunye jgk

Firdaus Kasim said... BALAS

tahniah! (tgh jeles nie.. huhu)

Admiral Hafiz said... BALAS

@Firdaus Kasim thanks firdaus
ala watpe nk jeles
t insyaAllah giliran firdaus jugak k

fathiyyahISMAIL said... BALAS

tahniah pakcik hafiz ! :D :D

Admiral Hafiz said... BALAS

@fathiyyahISMAIL hehe
thanks ya

Opah Kentang said... BALAS

wahh..mirul.. tahniah le.
ko dah dapat masuk majalah.heh :P

nazirulhazwan~ said... BALAS

tolong la bgtau cmne nak dapat masuk majalah tu??

Admiral Hafiz said... BALAS

@Opah Kentang thanks wei
hehe

Admiral Hafiz said... BALAS

@nazirulhazwan~ amboi
blogger super duper femes
pn nk jugak?
hehe

bidadariMu said... BALAS

tahniahh ! i'm proud of u...
secret recepi satuuu ! =)

Admiral Hafiz said... BALAS

@hani raihan thanks dear

blog-tips-kurus said... BALAS

(ai dah tak REMAJA. baca Ujang je. huhu!)

Tahniah! Tahniah! (^>^)

Admiral Hafiz said... BALAS

@blog-tips-kurus hehe
thanks

BloG ImbA - Memang ImbA said... BALAS

wah IMBA sungguh!