Sunday, February 13, 2011

Mini-Gathering Nuffnang di Ipoh, Perak - Ingat Kat Melaka Saja Yang Ada Gathering Blogger?

Ya..aku taw Melaka ada gathering untuk blogger jugak hari ni.
Tapi takperla.. Jauh sangat kot kalau aku nak balik Melaka.
Nasib baiklah Nuffnang ada buat mini gathering, khas untuk blogger2 di sekitar Perak.
Tarikh: 12 Februari 2011
Masa: 12.30 Tengah Hari
Tempat: McD Jaya Jusco Ipoh, Perak.

Glitterati+ Club (G+) , adalah kominiti khas untuk Ahli Glitterati Nuffnangers yang sangat suka untuk join contests, events, ataupun gathering.
Memandangkan kebanyakan event2 Nuffnang selalu diadakan di KL, maka dengan adanya G+ ini Nuffnangers di luar KL boleh jugak untuk turut serta aktivit2 Nuffnang.
Selepas berjaya dengan mini-gathering di Kota Kinabalu, Sabah pada tahun lepas,
kini tiba masa untuk ahli Nuffnangers Perak pula untuk bergathering.

Kusyuk mendengar Syah bercerita

Antara senarai geng G+ yang hadir:

Dan ini pula senarai blogger2

*Kalau ada yang tertinggal, sila beritahu eh.

Selesai bersembang dan berkenalan, kami pergi tengok wayang
Nuffnang belanja tiket sorang satu. Ada 20 tiket free, so sapa yang tak nak kan?
Tengok citer Yogi Bear

Pendapat aku:
Filem Yogi Bear yang diadaptasikan daripada siri kartun Yogi Bear ni macam biasa saja kot.
Terlalu simple dan singkat sangat.
Jalan cerita pun agak klise dan mudah diagak.
Apa2pun, sesuai la kalau nak tengok dengan family atau dengan adik2 yang sekolah rendah mahupun tadika kemas. Haha

Rating: 2.5 / 5


Yang pasti, gathering kali ni sangat best sebab ianya adalah mini-gathering.
Walaupun tak ramai sangat blogger yang hadir, tapi boleh kenal dengan lebih dekat dan mesra lagi.
Paling best, dapat banyak input2 yang sangat berguna berkenaan dengan Nuffnang.
Rupa2nya, banyak gila benda yang aku tak tahu dan terlepas pandang mengenai Nuffnang.
Lepas ni, bolehlah target nak dapat 4 angka pulak. Haha, berangan!

Apa2pun, thanks kepada Nuffnang, terutamanya G+ Club kerana sanggup datang ke Perak semata2 untuk mengadakan mini-gathering, khas untuk Nuffnangers di Perak.
Nanti buat lagi ya!


p/s: Lepas ni, kat mana pulak nak buat gathering blogger lagi eh? Nak join!

48 comments!:

J said... BALAS

TA AJAKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!! hhahaha...
fuh, sikit je rupa nya..x juga la rasa rugi sgt x g..hahaa

BLOG AKU : ..::jacKsky.reaCHing da' sKy wITh tSuBasA::..

Hizami Li said... BALAS

wow.
dasat2.
nape la masa aku akt perak dulu dorang tak nak wat.
adeh.

Unknown said... BALAS

yeay..pasnih kat penang

Anonymous said... BALAS

wah bestnya...hehhehee menarik2... siap dpt tiket free wayang.. uhhu

BUDAK TINGGI said... BALAS

wah..! tjuk entry bebau jeles...hehehe

syarifah radiah ibrahim said... BALAS

penang bila la pulak kan
nak balik melaka jauh ni
haaa~

Apis said... BALAS

itu aku! hahahaha!

www.hafism.com

Remedy said... BALAS

Tahniah

Memang terbaiklah kalau dpt join gathering

remedy masih belum pernah join apa2 gathering anjuran blogger...masa amat mencemburui...tapi insya'allah kalau ada masa teringin jugak nak join

Neyra Shazeyra said... BALAS

*muka tak puas hati*


lepas ni kita buat gath kat cafe v5!! grrrr....

Ecah Shafiee said... BALAS

peergh..bapak jeles..kalau xde kenduri kazen td dah lame dah aku turun..

farasakura said... BALAS

ala cmne boleh terlepas nih....nak jugak !!

Syafiq Rosli said... BALAS

pergh terbaik lah bro..

adrinaqamarina said... BALAS

tak tau pon pasal yang kat perak ni. tau yang kat melaka je. plan naak join yang melaka, tapi sayangnya kena balik kg dulu.

ha cepat plan next gath pulak sementara still ada kat msia ni.

Minie Mickey said... BALAS

waa..
minie pun mau join juge..
huhuh..=(

Nurhasnatul Nabila said... BALAS

wahhh! mengapa saya xtau mengenai nyer...

Unknown said... BALAS

hehhehe! nice 2 meet u bro, eh, mane ko dpt picca last tu, ahkak pohon pinjam ek, thanxx link! jumpe lagi lepas ni wookeyyhhh! :)

athirahassin said... BALAS

weiiii... bestnya... xpnah dpt join gathering wei.. sedih btol~

Hasrol Nizam said... BALAS

jeles2..time aku cuti balik perak haritu tak nak buat...haih

Teh Tarik Drinker said... BALAS

great write up. next time boleh join lagi event kitorang yg lain! :D

tehtarikmemoirs.com

Mohd Firdaus said... BALAS

tak aci, aku x dijemput pon..huhuhu..pdhal dkt sgt jj gn rumah aku ni..hohoho

anakibu said... BALAS

pengumuman......

asskum n salam sejahtera.

Tahniah buat ADMIRALHAFIZ krn berjaya dlm contest pertama kami…dan nantikan bagaimana anda berjaya memiliki hadiah tpt 2 krn terdapat 3 pemenang yang samer tepat jawapan dan kembar 3 family terpaksa menggunakan kepakaran kembar 3 kami utk memilih pemenang tempat 1, 2 dan 3..nak bagi adil…tgu n3 terbaru bagaimana kembar 3 pilih pemenang..

jangan luper hantar maklumat lengkap ke emel kami utk penghantaran hadiah..

anakibu407@gmail.com

terima kasih krn join http://permataibu407.blogspot.com/2011/02/siapa-yang-berjaya-didalam-titanic.html

kira said... BALAS

dulu ada status glitter skrg dah takde.....kenapa ek?

Cikgu Dahlia said... BALAS

kalo Nuffnang G+ dtg Kuantan, konpomnya sis xjoin sbb sis bukan Gliterati dah :)

Admiral Hafiz said... BALAS

@jackieKOH sebenarnya, sikit2 yg best
ramai2 x best
seyes x tpu

Admiral Hafiz said... BALAS

@..hizamirahim.. ala
ko g yg kt melaka
ok la 2

Admiral Hafiz said... BALAS

@Cik Jari best2

Admiral Hafiz said... BALAS

@tenangsudey sangat seronok
tgk wayang free 2
sapa yg xnk

Admiral Hafiz said... BALAS

@♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ haha
yela
melaka 2 my hometown
kecewa la jugak sbb xdpt g gath kt sna

Admiral Hafiz said... BALAS

@syarifah radiah ibrahim rasanya dlm masa terdekat ni

Admiral Hafiz said... BALAS

@Apis yg mana 2?

Admiral Hafiz said... BALAS

@Remedy best g gath ni
n lg best klu g yg sikit2
lg rapat n mesra dgn blogger2 lain

Admiral Hafiz said... BALAS

@neyra shazeyra v5?
bile la 2 kan?
haha

Admiral Hafiz said... BALAS

@ecah xper2
next time k

Admiral Hafiz said... BALAS

@farasakura next time ada lg
jgn risau

Admiral Hafiz said... BALAS

@Syafiq Rosli kt melaka pn best jugak apa

Admiral Hafiz said... BALAS

@adrinaqamarina hehe
bila balik egypt?

Admiral Hafiz said... BALAS

@Cik Minie next time join la k

Admiral Hafiz said... BALAS

@Nurhasnatul Nabila ni pn taw last minit je

Admiral Hafiz said... BALAS

@Ieda Al-Habsyi pic 2?
snap sendiri la
mana dpt lg
ok2..silalah guna
xkisah pn

hehe
lps ni jom pekena nasi ganja sama2 ye

Admiral Hafiz said... BALAS

@athirah hehe
next time join la eh

Admiral Hafiz said... BALAS

@Hasrol Nizam kg ko kat perak ke?

Admiral Hafiz said... BALAS

@Teh Tarik Drinker yeah!
thanks bro!

Admiral Hafiz said... BALAS

@~ch@wi~ haha
boleh je nk dtg

Admiral Hafiz said... BALAS

@anakibu hehe
alhamdulillah
menang contest lg

thanks ya

Admiral Hafiz said... BALAS

@kira yg 2 xtaw la npe
tnye nuff tgk

Admiral Hafiz said... BALAS

@DaHLia npe lak dh x glitterati?

Afifah Addnan said... BALAS

cmni kan bgos..ad can la in future nak join skali..asit2 kat kl je..org dahla tgl manjung..berjam bru sampai..kalau bleh g..

Admiral Hafiz said... BALAS

@Nurul Afifah taw xper
ala
t klu ada gath lg
join la eh